Společně růst

Projekt Krokus

Podrobné informace o projektu viz https://www.jewishmuseum.cz/krokus/ Zasázení na podzim se opět podařilo. Důkazem jsou něžné žluté květy, které září na všech skalkách v okolí školy. Letošní krokusy viz foto.


Zobrazení: Alba | Podle data

« zpět | hlavní kategorie

Ochutnávka mléčných výrobků, II.tř.

Naši žáci měli možnost ochutnat mléčné výrobky, se kterými se běžně nesetkávají. Jednalo se o BIO sýrové tyčky, 40% plátkový sýr Eidam, 45% plátkový sýr Kralevic, 48% plátkový sýr Gouda, žervé s pažitkou a žervé s kapií.


Přidáno 10. 6. 2021 07.44, autor: Ondřej Pavlík

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

loader Načítám...
OP JAK
Erasmus +
Rodiče vítáni
Doučování
Jazyková škola Zebra
Markétina dopravní výchova
MAS Železnohorský region
SYPO
ZUŠ Slatiňany
DAS
APIV
Recyklohraní
Strategické řízení a plánování ve školách
Město Nasavrky
MŠMT
Ekoškola
Ovoce, zelenina a mléko do škol
Šablony III
Šablony II